Mijn naam is Jannie Dekker-Noordhuis.

Sinds april 2014 woon ik aan de Valderseweg in Dwingeloo. Tot mijn 22ste jaar heb ik in Ruinerwold gewoond en de koksopleiding genoten. Daarna ben ik verhuisd naar het midden van het land en heb ik bij vele bedrijven gewerkt .

Twintig jaar lang had ik mijn eigen restaurant in Nijkerk met 80 zitplaatsen, een feestzaal en een terras met 40 plaatsen. De liefde bracht mij naar Dwingeloo, waardoor ik besloot mijn goedlopende restaurant te verkopen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels bied ik vanuit mijn huis in Dwingeloo mij aan als zzp‘er in de horeca en heb ik mij eigen catering bedrijf. 

Ik bied me als flexibele ervaren kracht aan als gastvrouw of kok bij horecabedrijven. Ik ben nu nog steeds zzp-er en werk tegenwoordig regelmatig in Buitencentrum de Poort in Ruinen.

 

Daar kook ik voor vele cursisten en gasten die in familie of club verband een gezellig feestje geven.(lunch, diner, buffetten)

Tevens heb ik een baan bij ZZWD. In de Weyert en de Molenhof kook ik als kok de maaltijden voor de bewoners van deze zorginstelling.

 

Al met al een in combinatie met eigen catering bedrijf een leuk en druk leven.

Ik verzorg dus ook graag uw hapjes en salades voor het feestje wat u gaat geven.

 

Zelf even geen drukte maar lekker bestellen. Bel gerust om info 06-53717596.

 

Graag tot horens,

 

Jannie.